Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстановка в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилась. Усього зафіксовано 57 обстрілів позицій ЗСУ, з них на Донецькому напрямку – 46 та 11 – на Маріупольському.

Позиції наших військ поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького та Пісків російські терористи обстріляли з гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів. З зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь по позиції поряд з Луганським.

По опорних пунктах наших військ в районі Мар’їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Близько 20:00 терористи відкрили неприцільний вогонь з міномета та випустили по наших опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін. А по позиціях на шахті Бутівка та в районі Авдіївки та Пісків російські бойовики вели вогонь зі зброї різних калібрів та великокаліберних кулеметів.

З опівночі активність ворога значно зменшилась. Зафіксовано 2 обстріли позицій ЗСУ зі стрілецької зброї неподалік Мар’їнки та Пісків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: