Ляшко вірить, що на дострокових виборах до ВР здобув би вдвічі більше голосів

Читать на русском
На думку Ляшка, Радикальна партія на дострокових виборах має всі шанси подвоїти кількість мандатів, а він особисто міг би стати навіть Президентом України.
Олег Ляшко

Якби в Україні відбулися дострокові парламентські вибори, «Радикальна партія» здобула б удвічі більшу кількість депутатських мандатів, ніж має у VIII скликанні Верховної Ради, вважає Олег Ляшко.

Крім того, як заявив Ляшко під час з’їзду партії в четвер, він сам міг би перемогти на президентських виборах, якби ті відбулися достроково, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Нам як політичній силі, можливо, були б і вигідні дострокові вибори. Ми б мали вдвічі більше депутатів у парламенті, мали б можливість перемогти в президентських виборах... Якщо говорити про інтереси держави, я переконаний – для нас дострокові вибори сьогодні смертельні», – прокоментував ситуацію він.

Передвиборча «ломка»: які партії хочуть дострокових виборів?«Слово і Діло» вирішило розібратися в існуючих політичних розкладах щоб оцінити можливість проведення дострокових виборів до Верховної Ради.

За словами лідера «радикалів», коаліція вже розпалася, і Президент уже зараз міг би почати 30-денний відлік до розпуску парламенту.

«Коаліції немає, вона померла... Ті, хто сьогодні говорить, що є коаліція, вони брешуть. Коаліції на сьогоднішній день у парламенті немає», – заявив Ляшко.

Разом із тим, відповідаючи на запитання про те, на що його політична сила претендує в новій парламентській більшості, Ляшко заявив: «На все... Ми не боїмося брати на себе відповідальність за формування нової коаліції та нового уряду».

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що в розмові з ним Ляшко нібито не просив для своєї партії жодних посад в уряді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: