Справа Савченко: експертиза підтвердила, що голос на аудіозаписі належить помічнику Суркова

Читать на русском
Експертиза встановила, що після затримання Надії Савченко екс-керівник бойовиків ЛНР Болотов спілкувався з помічником Суркова.

Адвокат української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко Ілля Новіков заявив, що результати експертизи встановили приналежність невідомого голосу на аудіозапису перемовин із колишнім ватажком луганських бойовиків Валерієм Болотовим помічнику Владислава Суркова.

Про це він написав у Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

«Експертиза була складною, тому що запис короткий і говорив більше Болотов. На щастя, Павло Карпов (помічник Суркова – Ред.) дав розкішне довге телевізійне інтерв'ю. Голос збігається», – повідомив Новіков.

За його словами, захист Надії Савченко тепер може документально довести участь адміністрації президента РФ Володимира Путіна та російської Федеральної служби безпеки у викраденні української льотчиці.

«Тепер ми можемо документально довести, що адміністрація російського президента та ФСБ тримали пальці в цій операції набагато раніше, ніж Савченко опинилася у Воронежі», – наголосив адвокат.

Болотов и Карпов (предположительно). Прослушка СБУ из уголовного дела №2201510111000042toooldforthisshit

Нагадаємо, раніше захист Надії Савченко оприлюднив аудіозапис перемовин екс-ватажка луганських бойовиків Болотова з помічником Суркова Павлом Карповим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: