Тривають переговори щодо відправки Савченко в Україну – адвокат

Читать на русском
Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що нині тривають перемовини щодо її відправки в Україну.

Адвокат української льотчиці, народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що невдовзі вона може опинитися в Україні.

Про це він написав у своєму акаунті Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

«Обвинувальний вирок Савченко вирішений, оскільки питання її звільнення вирішене також. Переговори щодо її відправки додому тривають», – повідомив Фейгін.

Судове слідство не виявило жодного доказу винуватості Савченко - адвокатСудове слідство РФ не виявило жодного доказу вини української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко.

Водночас, за його словами, жодне з клопотань захисту щодо отриманих з Києва доказів невинності Савченко до матеріалів справи в суді не долучили. Фейгін також подякував українським ЗМІ за висвітлення процесу суду над Савченко.

«Можу повторити ще один раз, в освітленні процесу над Савченко в Донецьку вирішальну роль зіграли українські ЗМІ. Не перестаю ними захоплюватися», – сказав адвокат.

Нагадаємо, раніше Донецький суд Російської Федерації відмовив у прийнятті матеріалів захисту народного депутата України Надії Савченко через те, що вони складені українською мовою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: