Мер Ніцци вважає окупований Крим російським

Читать на русском
Ще один європейський чиновник почав контактувати з так званою владою окупованого Криму та визначив приналежність півострова Росії.
Ліворуч – так званий мер Ялти Андрій Постенко, праворуч – мер Ніцци Крістіан Естрозі

Мер французького міста Ніцца Крістіан Естрозі зустрівся з так званим «мером» Ялти та його делегацією.

Про це йдеться в повідомленні на сайті мера Ніцци, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

Як повідомляється на сайті, делегація «міського голови» Ялти за участю посла Росії у Франції Олександра Орлова перебувала в Ніцці в період з 26 лютого до 1 березня. Також, за словами представників прес-служби, цей візит до Франції був здійснений вперше після окупації Крима та є «символічним».

Санкції проти РФ повинні тривати доки вона не відмовиться від окупації півострова — МЗС ЛитвиМіністерство закордонних справ Литви заявило, що санкції проти Росії повинні тривати до повної деокупації півострова Крим.

Крім того, мер Ніцци та його делегація визнають анексований Крим частиною Російської Федерації.

«Продовжуючи підписання угоди про побратимські відносини між Ялтою та Ніццою 26 листопада 1960 року, мер Ялти Андрій Постенко в присутності посла РФ у Франції зустрівся з мером Ніцци для підписання листа про наміри щодо розвитку дружніх відносин і відновлення побратимських відносин між Ялтою та Ніццою», – йдеться в заяві.

Як відомо, Крістіан Естрозі не вперше стає на бік Росії. Раніше французький чиновник піддав критиці чинний уряд Франції через небажання постачати Росії «Містралі».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: