Карта АТО: ситуація на сході України станом на 1 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують використовувати міномети калібром 80 і 120-мм.

Обстріли:

На Донецькому напрямку було зафіксовано 35 обстрілів бойовиками. Так, сепаратисти обстріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї українські опорні пункти в районі Красногорівки, Пісків, Троїцького та Водяного.

Неприцільний вогонь з міномета калібру 82 мм о 18 годині незаконні збройні формування вели по Красногорівці, а о 19 годині зі 120 мм міномету по позиціях поблизу Невельського. Також, терористи вели неприцільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях сил АТО поблизу Новгородського, Троїцького, Новоселівки Другої та Пісків.

На Маріупольському напрямку близько 18 години бойовики з міномета обстріляли позиції українських солдатів поблизу Гнутового.

Загалом за добу російські терористичні війська 54 рази обстріляли позиції сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: