Двоє російських військових загинули на Донбасі – розвідка

Читать на русском
На красногорівському напрямку Збройні сили РФ, які воюють на боці бойовиків, зазнали втрат.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про чергові втрати російських військових на Донбасі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби департаменту, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацію української розвідки, вчора двоє російських військових загинули в складі диверсійно-розвідвувальної групи бойовиків.

«Підтверджено чергові втрати російських військовослужбовців зі складу підрозділів 1 АК. 28 лютого загинули двоє та отримали поранення троє російських військовослужбовців зі складу диверсійно-розвідувальної групи, яка діяла на напрямку н. п. Красногорівка», – йдеться в повідомленні.

РФ обладнає 5 військових комплексів біля українського кордонуМіноборони РФ вирішило обладнати 24 перевалочно-логістичних комплекси (ПЛК), 5 з яких будуть поблизу українського кордону, а ще один – у Криму.

ГУР вдалося ідентифікувати одного загиблого. За словами представників розвідки, ним виявився старший лейтенант Андрій Краснощоков.

Також ГУР стверджує, що Росія продовжує вивозити українське обладнання та техніку з підприємств. Так, за інформацією розвідки, 27 лютого група російських військовослужбовців демонтувала та вивезла до РФ обладнання цементного заводу, розташованого в Ясинуватій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: