У Макіївці вибухнула багатоповерхівка

Читать на русском
У місті Макіївка, підконтрольному терористами так званої «ДНР», стався вибух водному з багатоповерхових будинків.
Джерело: vk.com

В одному з мікрорайонів Макіївки стався вибух в одній з квартир триповерхового будинку. Імовірно, вибухнув газовий балон.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на пост очевидців в співтоваристві «Типова Макіївка» в соціальній мережі «Вконтакте».

«За словами очевидців, сьогодні в районі провулка Авіаційного, в триповерховому будинку стався вибух газового балона», - повідомляють в пабліку.

У місті Макіївка, підконтрольному терористами так званої «ДНР», стався вибух водному з багатоповерхових будинків.
Джерело: vk.com

«Вибух стався в Східному мікрорайоні міста в першій триповерхівці, як йти від 64 школи в спортивний клуб «Ведмідь»... Зруйновано дах однієї або двох квартир. Поки невідомо, чи постраждали люди», - повідомляють очевидці.

При розборі завалів на Хмельницького знайдений загиблий будівельникПрацівники Держслужби з надзвичайних ситуацій продовжують розбирати завали на вулиці Хмельницького.

Сепаратистське «Донецьке агентство новин» повідомило про одного загиблого в результаті вибуху.

«Вибух стався близько 14:00 в Макіївці, в мікрорайоні Східний. Чоловік постраждав від вибуху газового балона в своїй квартирі. Він помер по дорозі в лікарню в машині «швидкої», - повідомляють в «агентстві».

Нагадаємо, сьогодні, 28 лютого, в результаті падіння баштового крана на будівельному майданчику по вулиці Мінеральній міста Ірпінь троє людей постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: