При розборі завалів на Хмельницького знайдений загиблий будівельник

Читать на русском
У зв'язку з роботами з розчищення завалів вчора на Хмельницького, 12 будинку рух вулицею обмежено.

У Київській міській державній адміністрації повідомляють, що в зв'язку з продовженням розбору завалів на вулиці Хмельницького рух ділянкою вулиці обмежено.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі КМДА.

«На вул. Богдана Хмельницького на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Володимирської триває тимчасове обмеження руху транспорту... таких заходів вжито у зв'язку з аварією, що сталася в будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12», – повідомляють в Адміністрації.

У КМДА звертаються до водіїв із проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і вибирати інші маршрути руху.

В прес-службі також повідомили, що пізно ввечері на місці події побував мер Києва Віталій Кличко. На той момент з-під завалів будівлі вже врятували шістьох будівельників.

Віталій КличкоМіський голова Києва

Кличко сказав, що рятувальники працюватимуть ще мінімум добу, поки не розберуть завали.

Також у КМДА заявили про виявлення тіла одного загиблого будівельника. «Пошукові роботи тривають, тому що під уламками можуть ще перебувати люди. Знайдено тіло одного загиблого будівельника, але доступ до нього обмежений через загрозу обвалу інших уламків», – сказали в Адміністрації.

Нагадаємо, вчора в результаті обвалення перекриття будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 12 під завалами опинилися 4 людини. У Київській міськдержадміністрації не виключають, що під завалами будинку, що обвалився можуть перебувати люди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: