Міграційна служба США анулювала візи українським туристам

Читать на русском
У французькому аеропорту співробітники Міграційної служби США анулювали візи для туристичної групи з України.

Міграційна служба США в паризькому аеропорту «Руассі Шарль Де Голль» анулювала американські візи групи туристів з України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу посольства України у Французькій республіці.

«Це правда, що українцям вчора анулювали американські візи. Це була туристична група в складі 22 осіб, в тому числі 3 дітей віком 2, 12 і 16 років. Вони прямували транзитним авіарейсом через Париж в Маямі для подорожі круїзним лайнером. Згідно з наявними в США нормами, в аеропорту «Руассі Шарль де Голль» усіх пасажирів перевіряє міграційна служба США. Її федеральний працівник пояснив нам, що візи саме для цієї групи були анульовані, й тому людей мали повернути назад до Києва», – сказав консул посольства України у Франції Микола Собко.

Шенгенські візи через турфірми оформити стане складніше23 червня набирають чинності нові правила надання біометричної інформації при поданні українськими громадянами документів на шенгенські візи.

Дипломат додав, що шестеро туристів, у тому числі дворічна дитина, які мали шенгенські візи, сьогодні вранці вилетіли до Києва.

Нагадаємо, згідно з вимогами Візового кодексу ЄС, з 23 червня 2015 року в Україні запроваджено обов'язкову процедуру збору біометричних даних заявників при оформленні шенгенських віз. Подати документи на візу, як і раніше, можна в консульствах і візових центрах країн-учасників шенгенської зони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: