Кириленко не вніс російських артистів, які виступали в Криму, до «чорного списку»

Читать на русском
Станом на 26 лютого 2016 року ані Доліна, ані Бутман не внесені до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.
В'ячеслав Кириленко

Віце-прем'єр-міністр – міністр культури В'ячеслав Кириленко провалив виконання своєї обіцянки, згідно з якою артистам, що приїдуть на фестиваль до Криму, буде заборонений в'їзд в Україну.

Відповідну обіцянку міністра культури аналітики «Слова і Діла» зафіксували 17 серпня 2015 року.

Міністерство культури України не включило до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, Ларису Доліну та Ігоря Бутмана, які стали хедлайнерами заключного дня фестивалю «Koktebel Jazz Party», що відбувся в окупованому Криму.

Нагадаємо, що 24 грудня 2015 року на підставі подання СБУ та на виконання вимог закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України» Міністерство культури України доповнило перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Станом на 26 лютого 2016 року перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, офіційно не оновлювався.

Відзначимо, що станом на 21 серпня 2015 року посольство США в Україні порадило американцям не їхати в окупований Крим на джазовий фестиваль «Koktebel Jazz Party», який на захопленому Росії півострові запланували на 28-30 серпня.

Всього в досьє В'ячеслава Кириленка 102 обіцянки, 52 з яких він виконав. Про те, як працюють інші міністри, можна дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: