Політики та експерти обговорять, як Україні повернути Крим

Читать на русском
Сьогодні у прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» українські політики, експерти та аналітики обговорять подальшу долю окупованого Росією Кримського півострова.

Сьогодні у прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» українські політики, експерти та аналітики обговорять подальшу долю окупованого Росією Кримського півострову.

Зокрема, гості у студії разом з громадськістю спробують відповісти на запитання, які досі залишаються без відповіді, а саме: чому не було впроваджено воєнний стан два роки тому, що було зроблено для того, щоб Крим знову став українським, та як, власне, повернути Крим в Україну?

Друга річниця окупації Криму: стан української армії перед анексією півострова«Слово і Діло» вирішило зобразити всю спецоперацію в цілому та реальний стан Збройних сил України.

До студії запрошені міністр закордонних справ Павло Клімкін, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а також учасники позаминулорічного засідання РНБО Андрій Сенченко, Сергій Пашинський та екс-міністр оборони України Ігор Тенюх.

Нагадаємо, раніше була оприлюднена стенограма засідання РНБО від 28 лютого 2014 року. До другої річниці анексії півострова «Слово і Діло» підготувало інфографіку про реальний стан української армії на момент захоплення Росією українського Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: