Підсумковий smart-аналіз діяльності Кабміну за 2014-2016 роки

Читать на русском

Аналітики «Слова і Діла» підсумували діяльність нинішнього Кабінету міністрів України.

Найуспішнішою з точки зору smart-критеріїв експерти «Слова і Діла» вважають діяльність міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса. Його робота в МЕРТ оцінена в 4,2 бали з 5. Це, зазначимо, є найвищим результатом серед членів нинішнього уряду.

На другій сходинці розташувався віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко. Його діяльність на посаді міністра оцінена в 4 бали з 5 можливих.

В'ячеслав Кириленко: smart-аналіз завдань на посаді віце-прем'єр-міністра – міністра культуриСлово і Діло провело smart-аналіз діяльності В'ячеслава Кириленка на посаді віце-прем'єр-міністра - міністра культури України

На третьому місці з 3,8 бала виявилися відразу четверо членів Кабміну – голова уряду Арсеній Яценюк, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, голова МОЗ Олександр Квіташвілі та очільник МВС Арсен Аваков.

Замикають рейтинг «Слова і Діла» міністр оборони Степан Полторак і віце-прем'єр – голова Мінкульту В'ячеслав Кириленко – у них по 3,3 бали з 5 можливих. Нижче розташувалася міністр Кабінету міністрів Анна Онищенко – її робота оцінена в 2 бали. Виконувач обов'язків міністра екології та природних ресурсів України Ганна Вронська отримала 0 балів.

Детальніше на інфографіці нижче:

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: