В'ячеслав Кириленко: smart-аналіз завдань на посаді віце-прем'єр-міністра – міністра культури

Читать на русском

В'ячеслав Кириленко обійняв посаду віце-прем'єр-міністра – міністра культури України у грудні 2014 року. «Слово і Діло» проаналізувало діяльність міністра за 2014-2016, грунтуючись на smart-критеріях.

За час перебування на посаді міністра культури найбільш значущим і помітним, мабуть, є ініційоване Кириленком введення квот на україномовну музику в ефірі радіостанцій країни.

Всього за свою каденцію в Кабінеті міністрів України Кириленко дав 102 обіцянки. Половина з них (51) виконані, 37 не виконано, ще 14 обіцянок - в процесі виконання.

Загалом, грунтуючись на smart-критеріях, діяльність міністра Кириленка оцінена аналітиками «Слова і Дела» в 3,3 бала з 5 Це поки найнижчий показник серед міністрів нинішнього Кабміну. Таку ю ж оцінку отримав міністр МВС Арсен Аваков і голова оборонного відомства Степан Полторак.

Серед напрямків діяльності Кириленка в КМУ найнижчу оцінку отримало впровадження електронного управління - воно оцінено в 3 бали з 5.

Найкращими аналітики «Слова і Діла» вважають реформу Мінкульту і законодавчу діяльність Кириленка - по 3,6 бала з 5 можливих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: