Бойовики знову обстрілювали українські позиції

Читать на русском
За минулу добу проросійські бойовики більше півсотні разів обстріляли позиції українських військових у зоні АТО.
РСЗВ «Град»

Всього за минулу добу бойовики порушили режим припинення вогню 60 разів, застосовуючи міномети, гранатомети, стрілецьку зброю, а також РСЗВ «Град» і протитанкові керовані ракети.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Крім гранатометів і мінометів, уночі окупанти застосували реактивні системи залпового вогню. Так, у напрямку Старомихайлівки по наших опорних пунктах у Первомайському та Невельському противник вів вогонь із БМ-21 «Град». Під мінометний обстріл бойовиків потрапили позиції сил АТО в Пісках, Красногорівці, Широкиному, Лебединському, а також неподалік Чермалику та Водяного», – повідомляють в прес-центрі.

Обстріли українських позицій також зафіксовані в Опитному, Мар'їнці, Луганському, Новгородському, Зайцевому, Троїцькому та Новоселівці.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 лютогоСитуація на сході країни станом на 00:00 16 лютого 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«Неспокійно було й на луганському напрямку, де опорні пункти сил АТО неподалік Кримського та Золотого були обстріляні з мінометів. Загалом за минулу добу противник 60 разів відкривав вогонь по наших позиціях», – зазначають у штабі.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», в результаті бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України за 15 лютого 2016 року загинуло троє українських військовослужбовців, ще семеро отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: