У зоні АТО загинуло троє українських військових

Читать на русском
Бої в зоні АТО загострилися, кожен третій обстріл з боку противника відбувається з використанням важкого озброєння.

У результаті бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу, 15 лютого 2016 року, загинуло троє українських військовослужбовців, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомив спікер Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«За минулу добу в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців загинули та ще семеро отримали поранення», – повідомив Мотузяник.

За його словами, бої в зоні АТО загострилися, кожен третій обстріл з боку противника відбувається з використанням важкого озброєння.

Зокрема, на лінії фронту Зайцеве-Майорське бойовики використовували артилерійські установки «Гвоздика». «Неспокійна ситуація й у районі Донецького аеропорту, однак тут за минулу добу важке озброєння не використовувалося», – додав Мотузяник.

Нагадаємо, що керівництво антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей вирішило закрити з 17 лютого контрольний пункт в'їзду/виїзду «Мар'їнка» в зв'язку з частими обстрілами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: