Мобілізація в Криму покликана послабити партизанський потенціал – експерт

Читать на русском
Проводячи мобілізацію в Криму, окупаційна влада послаблює можливий партизанський опір. Це також підтверджує заяви Медведєва про початок нової холодної війни.

Мобілізація чоловічого населення в окупованій Автономній Республіці Крим спрямована на послаблення потенціалу партизанського опору російської окупації півострова.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив воєнний експерт Олег Жданов, передає «Слово і Діло».

«Мобілізація в Криму – це прибирання з Криму найбільш активної частини населення, чоловічого населення, яке може в будь-який момент стати на захист своїх сімей, своїх будинків. Цим самим, мобілізуючи, особливо з числа кримських татар, вони зараз вивезуть вглиб РФ і змусять там, дійсно, проходити військову службу, тим самим послабивши можливий опір із боку партизанських сил на території півострова Крим», – вважає він.

Олег Жданов також вважає, що поведінка окупаційної влади АР Крим підтверджує заява Медведєва про початок нової холодної війни.

Як раніше повідомлялося, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що окупанти в Криму оголосили мобілізацію резервістів. Водночас представник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що ці заходи є елементом масштабних військових навчань, які проходять на території Російської Федерації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: