СБУ закрила в'їзд в Україну морякам, які заходять у кримські порти

Читать на русском
Відтепер іноземним морякам, членам екіпажів суден, які заходять в порти тимчасово окупованого Криму, заборонений в'їзд в Україну.

Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну членам екіпажів морських суден, які здійснюють комерційні рейси із заходом у порти тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Служба безпеки України ухвалила рішення про заборону в'їзду в Україну членам екіпажів іноземних морських суден, що незаконно здійснюють комерційні рейси із заходом у порти Криму», – заявили в СБУ.

У відомстві повідомляють, що, порушуючи порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, моряки не зможуть відвідати Україну протягом наступних трьох років, у тому числі в складі екіпажів інших морських суден.

В СБУ розповіли, скільки терористів упіймали минулого рокуПротягом 2015 року слідчі Служби безпеки України заарештували 492 особи за підозрою в тероризмі та підриві основ національної безпеки.

У прес-службі СБУ нагадали, що Україна закрила контрольно-пропускні пункти в морських портах АР Крим, у зв'язку з чим потрапити на окуповану територію можна лише з материкової частини України в установленому законом порядку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: