Давутоглу назвав наступну країну, яка зіштовхнеться з агресією РФ

Читать на русском
Нова концепція російської зовнішньої політики полягає в продовженні експансіонізму та агресивності. Наступною жертвою стане Азербайджан.

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу сказав, що після порушення Росією територіальної цілісності Грузії, України та Сирії тепер під загрозою перебуває цілісність Азербайджану.

Про це прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив на прес-конференції в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

«Нова концепція російської політики – продовження експансіонізму та агресивності. Ситуація, що почалася з Абхазії, триває в Криму. Зараз є три країни, територіальну цілісність яких порушила РФ: Грузія, Україна та Сирія», – зазначив Давутоглу.

Турецький прем'єр підкреслив, що наразі під загрозою перебуває територіальна цілісність Азербайджану – через дії Вірменії, допомогу якій надає Російська Федерація.

Раніше повідомлялося, що 15 лютого Росія запустила балістичну ракету по позиціях сирійської опозиції, в результаті зруйновані школа та лікарня, є багато жертв.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив про досягнення згоди контактною групою з питань Сирії в питанні перемир'я, яке планується встановити за тиждень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: