Розенко відмовився поновлювати на посаді чиновника-корупціонера Кашубу

Читать на русском
Міністр соціальної політики України Павло Розенко відмовляється призначати корупціонера Кашубу на посаду.
Павло Розенко

Міністр соціальної політики України Павло Розенко не збирається відновлювати на посаді екс-главу Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу.

Про це міністр заявив в інтерв'ю журналістам ZN.ua, передає «Слово і Діло».

«На сьогодні в мене є рішення Печерського районного суду про те, що з 12 січня 2016 року я його (Кашубу – Ред.) зобов'язаний поновити на посаді. У мене є офіційна заява його адвоката про те, що термін відсторонення його з посади сплив, і оскільки жодних судових розглядів у цій справі немає, він має повернутися на роботу», – розповів Розенко.

«Жодного судового розгляду справи про хабарництво немає. Як реагувати на цю ситуацію? З одного боку, є факти, які бачив і я, і всі інші, з іншого боку – немає продовження цієї справи. Зате є рішення суду про те, що я зобов'язаний відновити Кашубу на посаді голови Державної служби зайнятості», – сказав глава Мінсоцполітики. Розенко додав, що відновлювати Кашубу на посаді він не буде.

Нагадаємо, що 11 вересня 2015 року Служба безпеки України затримала екс-главу Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу при отриманні ним хабара в розмірі 622 тисяч гривень. Крім того, під час обшуку автомобіля у затриманого додатково виявили велику суму грошей в іноземній і національній валютах, а також мисливську рушницю з патронами.

14 вересня Печерський районний суд заарештував екс-чиновника та призначив йому заставу в розмірі 1,8 млн гривень. За інформацією ЗМІ, Кашуба вийшов під заставу вже 15 вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: