Після сюжету «Слова і Діла» Ємець обіцяє поскаржитися на бездіяльність Кличка в ГПУ

Читать на русском
Леонід Ємець звернув увагу народних депутатів на скандальне будівництво в столиці на вулиці Анрі Барбюса, 28, заявивши, що в разі, якщо міський голова Києва не зустрінеться з громадою для вирішення цього питання, депутат поскаржиться на нього в Генеральну прокуратуру.
Леонід Ємець

Леонід Ємець звернув увагу народних депутатів на скандальне будівництво в столиці на вулиці Анрі Барбюса, 28, заявивши, що, в разі, якщо міський голова Києва не зустрінеться з громадою для вирішення цього питання, депутат поскаржиться на нього в Генеральну прокуратуру.

Про це він заявив із трибуни Верховної Ради в п'ятницю, 5 лютого, за тиждень після того, як «Слово і Діло» опублікувало відеосюжет про невиконання нардепом своєї обіцянки про припинення незаконних будівництв у центрі міста.

«Вулиця Барбюса, питання будинків навколо будинку №28. Колись там був дитячий садочок і мешканці будинків навколишніх мали можливість пішки дійти до цього дитячого садочка і відвести туди своїх дітей. Але так трапилося, що влада міста Кєва перетворила цей дитячий садочок спочатку на пустелю, а потім – на будмайданчик», – розповів народний депутат.

Ємець наголосив, що Віталій Кличко, балотуючись у мери Києва, неодноразово обіцяв впорядкувати питання забудови в центральній частині Києва, однак за фактом скандальні будівництва продовжують виникати.

«Хочу повідомити весь український люд, що питання не те що не вирішене – воно з кожним днем стає все гірше й гірше, тому що сьогодні там уже відбувається зіткнення мешканців із тітушками... А міський голова, який мав би бути попереду громади, разом з нами, відсутній», – поскаржився нардеп.

За його словами, мер постійно відмовляється від зустрічі з виборцями Печерського району. «А якщо така зустріч не відбудеться, це значить, що чиновник порушив закон, і тоді ми будемо звертатися до генерального прокурора з вимогою порушити кримінальне провадження проти київського міського глови Віталія Кличка за невиконання ним законів та за порушення обіцянок, даних українській громаді та конкретно громаді міста Києва», – пообіцяв Ємець.

Від себе можемо додати, що Віталій Кличко справді неодноразово обіцяв припинити хаотичну забудову в центрі міста. Однак і сам народний депутат Ємець має у своєму досьє відповідні обіцянки, про які нещодавно йому нагадало «Слово і Діло».

Емец не сдержал слова перед печерянами: скандальном строительству бытьSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: