У ГПУ наголошують, що майно Злочевського перебуває під арештом

Читать на русском
Один із районних судів столиці України задовольнив клопотання ГПУ та заарештував усе майно Миколи Злочевського.

Печерський районний суд міста Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України щодо арешту майна колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

За словами прес-служби, подане Генпрокуратурою клопотання про арешт майна колишнього міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського було задоволено Печерським райсудом 2 лютого 2016 року. В клопотанні зазначається, що арешт накладається на все майно, яким користувався особисто Злочевський.

«Домоволодіння загальною площею 922 квадратних метрів, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 квадратних метрів, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 квадратних метрів, земельну ділянку 0,0394 га, автомобіль Rolls-Royse Phantom, причіп КНОТТ 924-5014», – йдеться у повідомленні.

У Генпрокуратурі також зауважили, що жоден з об'єктів рухомого та нерухомого майна, яке перебувало під арештом за попереднім рішенням суду, з володіння екс-міністра екології Миколи Злочевського не вибув.

Нагадаємо, раніше глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що їх відомство розслідує провадження проти екс-міністра екології Миколи Злочевського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: