Мосійчук побачив «зраду» в скандалі з відставкою Абромавичуса

Читать на русском
Нардеп від РПЛ Ігор Мосійчук вважає, що залучення НАБУ для розслідування звинувачень щодо Кононенка – лише гра на публіку.
Ігор Мосійчук

Скандал з обвинуваченнями на адресу Ігоря Кононенка та спроби його вирішення «як годиться» – за допомогою НАБУ, більше схожі на імітацію боротьби з корупцією.

Таку думку висловив народний депутат від фракції «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло».

«Така собі показова сценка викриття та покарання одного корупціонера. Все це гра на публіку. Міняти треба саму систему, бо на черзі стоять вже десятки інших «рєшал-Кононенків», – зазначив політик.

НАБУ займеться Кононенком через заяву АбромавичусаГізо Углава заявив, що НАБУ займатиметься розслідуванням фактів порушення закону, озвучених Айварасом Абромавичусом під час брифінгу.

Мосійчук також здивувався, чому Айварас Абромавичус заявив про факти корупції в оточенні Президента та про блокування реформ лише вчора, адже подібні заяви озвучувалися парламентарями неодноразово.

«На це вказували навіть самі депутати від фракції «БПП» в парламенті! Але це нікого не цікавило», – резюмував «радикал».

На думку народного депутата Ігоря Луценка, Антикорупційне бюро навряд чи зможе притягти Кононенка до відповідальності на основі озвучених Абромавичусом звинувачень, оскільки, крім публічних заяв, міністр жодної заяви про злочин не писав.

Нагадаємо, сам Кононенко вже заявив про складання повноважень першого заступника голови пропрезидентської фракції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: