Кононенко складає повноваження заступника глави «БПП»

Читать на русском
Перший заступник глави фракції «БПП» після скандалу з міністром економрозвитку йде з посади.

Після скандального інциденту між першим заступником глави «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком та міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом нардеп вирішив залишити посаду у фракції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Я прийняв рішення зняти із себе повноваження першого заступника голови фракції партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді на період розслідування й прошу фракцію підтримати мене в цьому рішенні», – заявив Кононенко.

За його словами, вчора він подав заяву до Національного антикорупційного бюро за звинуваченнями на його адресу з проханням провести об'єктивне розслідування та покарати винних. Також Кононенко запропонував Абромавичусу пройти тест на поліграфі.

«Я пропоную та наполягаю разом із паном Абрамавичусом пройти детектор брехні щодо висунутих ним обвинувачень», – додав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні глава «БПП» Юрій Луценко заявив, що фракція відмовляється розглядати питання про відставку міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса до моменту розгляду відставки всього уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: