Після відносного затишшя на маріупольському та луганському напрямках знову неспокійно

Читать на русском
У п'ятницю бойовики продовжували обстрілювати позиції сил АТО, у тому числі й на відносно «тихих» маріупольському та луганському напрямках.

Протягом п'ятниці бойовики неодноразово обстрілюівали позиції українських військових одразу на кількох напрямках, в тому числі – на відносно спокійних маріупольському та луганському.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

«На маріупольському напрямку бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру по наших опорних пунктах в Широкіному, Старогнатівці та Красногорівці», – повідомляють у прес-центрі антитерористичної операції.

В ситуації з Донбасом почалася фаза агонії Мінського процесу – експертЕксперт поділився міркуваннями щодо заяви Романа Безсмертного про те, що пропозиції Бориса Гризлова про внесення змін до Конституції України за «формулою Штайнмаєра» написані в Кремлі.

На донецькому напрямку найбільш неспокійно протягом сьогоднішнього дня було неподалік Нвогородського та Луганського, де противник стріляв із БМП та великокаліберного кулемету, а також – уже традиційно – в районі Донецького аеропорту. Там були обстріляні українські укріплення в Пісках, Опитному та на шахті «Бутівка».

Що ж до луганського напрямку, то тут активізація дій бойовиків проявилася в гранатометному та мінометному вогні по позиціях сил АТО неподалік Новозванівки.

Нагадаємо, в ніч проти 29 січня бойовики з автоматичного станкового гранатомета обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду та виїзду в Мар'їнці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: