Віктор Чумак відмовився від членства в «БПП» та НАЗК

Читать на русском
Чумак прийняв рішення покинути «БПП» через тиск на нього, а НАЗК – через невір'я в те, що агентство зможе ефективно працювати.

Народний депутат Віктор Чумак заявив, що написав заяву про вихід із фракції «Блоку Петра Порошенка», а також відмовився від роботи в Національному агентстві з питань запобігання корупції.

Свою заяву про вихід із пропрезидентсьвої фракції нардеп уже зареєстрував в апараті парламенту, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook політика.

Також Чумак прийняв рішення відмовитися від крісла члена Національного агентства з питань запобігання корупції.

Адміністративні правопорушення 2015 року, пов'язані з корупцією«Слово і Діло» показало, кого та в якій сфері притягнули до адміністративної відповідальності в 2015 році за правопорушення, пов'язані з корупцією.

«Рішення про участь в конкурсі на посаду члена НАЗК я приймав не один. Я був делегований туди коаліцією громадських антикорупційних організацій, представниками експертного середовища та частиною притомних народних депутатів. Після вчорашнього незаконного рішення регламентного комітету вчора й сьогодні ми провели у спільних консультаціях. Більшість схиляється до того, що працювати мені там не дадуть. І невідомо, коли воно запрацює», – пояснив свій вчинок нардеп.

За його словами, він залишиться членом парламенту як позафракційний депутат.

Нагадаємо, раніше народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що Чумака хочуть позбавити мандата народного депутата, використавши як формальний привід поєднання ним обов'язків нардепа і члена Національного агентства з питань запобігання корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: