За рік Садовий не встиг завершити ремонт вулиці Хмельницького

Читать на русском
Через погодні умови ремонт вулиці Хмельницького у Львові затягується, хоча, згідно з обіцянкою Садового, він мав завершитися ще місяць тому.

Міський голова Львова Андрій Садовий не встиг завершити до кінця 2015 року ремонт на вулиці Богдана Хмельницького.

Відповідну обіцянку мера Львова «Слово і Діло» зафіксувало ще наприкінці грудня 2014 року.

Так, станом на 21 січня 2016 року ремонт вулиці Богдана Хмельницького не завершений. У львівському комунальному підприємстві «Львівавтодор» повідомляють, що через погодні умови завершення ремонту затягується.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий планує завершити ремонт вул. Хмельницького до кінця 2015 рокуСказано 23 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Таким чином, Андрій Садовий не виконав свою обіцянку.

Раніше, 21 грудня 2015 року, повідомлялося, що на ділянці вул. Богдана Хмельницького від вул. Грінченка до вул. Липинського облаштовано громадський простір протяжністю понад 400 метрів. На цій ділянці була повністю перепланована головна алея, додана відпочинко-прогулянкова алея, лавочки, місця для вигулювання собак. Також планувалося облаштувати велодоріжку, скейт-парк і висадження вічнозеленого живоплоту та близько 30 дерев уздовж вулиці для шумоізоляції.

Нагадаємо, 23 грудня 2014 року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в рамках співпраці з ЄБРР до кінця 2015 року планується завершити ремонт вулиці Богдана Хмельницького.

Подивитися всі обіцянки цього мера можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: