Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує завершити ремонт вул. Хмельницького до кінця 2015 року

23 грудня 2014 року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в рамках співпраці з ЄБРР до кінця 2015 року планується завершити ремонт вул. Хмельницького.
Не виконано
Сказано 23 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/222158-miskyi-holova-lvova-andrii-sadovyi-rozpoviv-iaki-dorohy-remontuvatymut-nastupnoho-roku
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/media/video-reports/223745-zvernennia-miskoho-holovy-lvova-andriia-sadovoho-do-meshkantsiv-20-bereznia-2015-roku
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/media/video-reports/224279-planuiemo-do-kintsia-lita-ves-ob-iem-osnovnykh-robit-zavershyty-a-sadovyi-pro-remont-vul-promyslovoi-ta-b-khmelnytskoho
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/225356-sohodni-na-remont-zakryvaiut-shche-odnu-dilianku-vul-b-khmelnytskoho
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/227400-u-l-vovi-robit-sya-shche-odin-skver-a-sadovij
  • http://www.varianty.net/30211-vul-b-khmelnytskoho-u-lvovi-vidkryiut-u-lystopadi
  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/lviv-changes/229083-2015-rik-u-lvovi-zminy-po-blahoustroiu
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?na_pochatku_lyutogo_u_lvovi_vidnovit_ruh_tramvay_5&objectId=1379971
  •   Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Нижник А.В.
  • В.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР А. Мончак
  • https://zaxid.net/meshkantsi_poskarzhilis_na_neyakisniy_remont_vul_bogdana_hmelnitskogo_u_lvovi_n1405020

Результат

20 березня 2015 року мер Львова Андрій Садовий повідомив, що цього місяця розпочинається ремонтна кампанія по багатьох дорогах, зокрема і на вул. Хмельницького.

15 квітня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що до кінця літа планується завершити ввесь об'єм основних робіт на вул. Промисловій і Б. Хмельницького (відео 1:16 - 2:25).

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міської ради від 3 червня 2015 року, на ремонт закрили ще частину вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької.

Станом на 23 вересня 2015 року на вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Грінченка до вул. Липинського тривають роботи з облаштування громадського простору. Ремонтники замощують велодоріжку, хідники, облаштовано комунікації під освітлення. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що компанія «Галка» обіцяє поставити хороші лавочки, мешканці обіцяють долучитися, коли буде висадка кущів та дерева. Також буде облаштовано 800 м. велодоріжки, в обидва боки. Велодоріжкою можна буде доїхати до пам’ятника Міцкевичу. Основний обсяг робіт планують виконати до 10 жовтня 2015 року.

29 жовтня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що планує до 14 листопада 2015 року відкрити вул. Б.Хмельницького до вул. Шкільної.

Станом на 21 грудня 2015 року на ділянці вул. Б. Хмельницького від вул. Грінченка до вул. Липинського облаштовано громадський простір протяжністю понад 400 м. Повністю перепланували головну алею, додано відпочинко-прогулянкову алею, лавочки, місця для вигулу собак, планують облаштувати велодоріжку та скейт-парк. Для шумоізоляції передбачено висадження вічнозеленого живоплоту та близько 30 дерев вздовж вулиці.

Станом на 21 січня 2016 року ремонт вул. Богдана Хмельницького не завершений. У ЛКП «Львівавтодор» повідомляють, що завершення ремонту залежить від погодних умов. Через продовження ремонту трамвай №6 Залізничний вокзал – вул. Липинського їздить за зміненим маршрутом до аквапарку.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 26 січня 2016 року, будівельні роботи по об'єкту «Реконструкція вулиці Гайдамацької (від вулиці Замастирівської до вул. Б.Хмельницького), вулиці Б.Хмельницького (від вулиці Гайдамацької до вул. Промислової)» у 2015 році не були завершені у повному обсязі. Відповідно до оновленого та поданого підрядною організацією графіку у 2016 році заплановано завершити наступні роботи: влаштування контактної мережі трамвайної колії; виконання робіт по розділу «Організація дорожнього руху»; влаштування дорожнього покриття з монтажем трамвайних колій по вул. Б.Хмельницького (від вул. Б.Хмельницького до вул. Гайдамацької будинку №10). Отже, роботи по ремонту вул. Богдана Хмельницького не було завершено, як те обіцяв Андрій Садовий, у 2015 році, отже обіцянка не виконана.

28 вересня 2016 року мешканці реконструйованої в поточному році ділянки вул. Богдана Хмельницького скаржаться на неякісний ремонт і невдале проектування вулиці. Скаржники стверджують, що ділянка вулиці Богдана Хмельницького від Гайдамацької до Промислової після реконструкції стала небезпечною для пішоходів та водіїв. Зазначають мешканці, ширина тротуарів на цій ділянці становить близько 1,5 м, хоча за будівельними нормами мала би бути 2,25 м. Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза зазначив, що всі роботи з реконструкції вулиці провели відповідно до проекту.