В Міноборони кажуть, що від грипу на окупованому Донбасі вже померли 300 людей

Читать на русском
Окупована частина Донбасу піддалася особливо сильній захворюваності на грип та високій смертності через нездатність самопроголошеної влади забезпечити охорону здоров'я жителів.
Фото: dn.kp.ua

Захворюваність на грип на окупованій частині Донецької та Луганської областей надзвичайно висока і вже забрала життя близько 300 людей.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони України, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки.

«Окупаційна влада Донбасу не спроможна забезпечити місцеве населення необхідною медичною допомогою, що призводить до ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації. Встановлено, що на тимчасово окупованій території Донецької області від грипу та ГРВІ вже померло близько 300 осіб», – повідомили розвідники.

Вакцинація в Україні: порятунок чи небезпека?Вперше за останні 5 років в Україні зафіксували спалах поліомієліту. Ця новина змусила батьків переглянути своє ставлення до щеплень, а медиків - на повну запустити кампанію по вакцинації.

Відомо, що загалом по Україні протягом 18-22 січня зафіксовано на 42,6% хворих на грип більше, ніж в аналогічний період минулого тижня – 27116 чоловік. Санітарно-епідеміологічна служба припускає, що в Києві епідеміологічний поріг може бути перевищений 25-26 січня.

Статистику захворюваності на грип по регіонах, у тому числі – на небезпечний штам H1N1 станом на 21 січня зобразило «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: