У «БПП» повідомили, коли чекати кадрових змін у складі уряду

Читать на русском
Перший заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» розповів за яких умов можливі кадрові ротації в уряді.

Перший заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко припустив, що уже на початку лютого в уряді почнуться кадрові ротації.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на РБК-Україна.

«На нашій фракції ми обговорювали деякі кандидатури, можливі зміни в складі уряду. Це обговорення було на рівні депутатських груп нашої фракції», - заявив він.

За його словами, офіційного рішення поки що немає, але як тільки всі визначаться з кандидатурами, позиція «БПП» буде озвучена на офіційному рівні.

Також, політик припустив, що швидше за все на наступному сесійному тижні кадрових змін не відбудеться, оскільки вже є багато законів, які підійшли до другого читання і які необхідно приймати.

Що обіцяє зробити уряд у 2016 році?«Слово і Діло» проаналізувало, які ініціативи хоче втілити в життя Кабінет міністрів України в 2016 році.

«Але ми працюємо два сесійні тижні поспіль і я не виключаю, що на наступний сесійний тиждень, можливо, будуть винесені кадрові питання, але це залежить від деяких факторів: це бажання коаліції приймати рішення про зміни, тут потрібні голоси і узгодженість позицій партій коаліції; по-друге, це бажання уряду та прем'єр-міністра робити подання і третє, це вже голосування в залі. Якщо всі ці три фактори співпадуть, я не виключаю, що на наступному тижні може бути, в тому числі, і розгляд кадрових питань», - повідомив Кононенко.

При цьому, він заявив, що сам не буде претендувати на посаду в Кабміні.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман також заявляв, що вже йдуть консультації по ряду міністрів.

«Ті, хто прийдуть на зміну, повинні бути достатньо професійними і мати свій погляд на те, що вони будуть робити у своїй відповідальній ділянці для того, щоб ситуація в Україні змінилася», - сказав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: