На передовій ніяк не дочекаються обіцяних Полтораком «Дозорів»

Читать на русском
Перевірка обіцянки міністра оборони Степана Полторака про постачання на фронт броньованих машин «Дозор-Б» показала, що МО не встигає забезпечити солдатів цими машинами.
Степан ПолторакФото: pravda.if.ua

Міністерство оборони планує поставити на фронт броньовані машини «Дозор-Б», які мали надійти до кінця 2015 року, лише в першому півріччі 2016-го.

Це з'ясувало «Слово і Діло», перевіряючи стан виконання обіцянки міністра оборони України Степана Полторака, яку він дав ще в середині вересня минулого року.

«Новітні «Дозори-Б» до кінця року надійдуть у війська», – написала, цитуючи міністра, прес-служба МО 19 вересня.

Про це Полторак заявив, відвідуючи Львівський бронетанковий завод, який і є виробником цієї броньованої машини. Проте контракт на постачання «Дозорів» до ЗСУ Міноборони підписало із заводом аж наприкінці року – 15 грудня. А вже 14 січня 2016 року директор Державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов повідомив, що вказані моделі «Дозорів» опиняться на передовій лише в першому півріччі цього року.

Разом із цією обіцянкою Степан Полторак має в пасиві 7 невиконаних зобов'язань із 43, з якими він посідає 15 місце в рейтингу відповідальності членів Кабміну.

Нагадаємо, 25 грудня Полторак пообіцяв підвищити у 2016 році зарплати українським військовослужбовцям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: