Roshen продає фабрику в Липецьку

Читать на русском
Приблизна вартість кондитерської фабрики Roshen у російському Липецьку – 200 мільйонів доларів.

Кондитерська фабрика Roshen у російському Липецьку, яка була мало не головним джерелом «зради» через свою роботу в Росії, виставлена на продаж.

Про це в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ» заявив генеральний директор корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський, пише «Слово і Діло».

«Ми виставили його (завод) на продаж. Але як тільки ми це зробили, всі реальні покупці пішли в підпілля. Покупців нормальних немає, залишилися одні менти та феесбешники. А у них специфічний підхід до покупок. Тільки вони приходять подивитися актив - завтра чекайте прокуратуру», - розповів бізнесмен.

Приблизна вартість кондитерської фабрики у Липецьку - 200 мільйонів доларів.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє продати Roshen, якщо стане ПрезидентомСказано 2 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Я їм безкоштовно не збираюся нічого передавати, а вони не залишають спроб довести нас до «самогубства». Там ми знаходимося в заручниках, а тут кажуть, що ми у ворогів виробляємо цукерки», - зазначив Москалевський.

За його словами, зараз виробництво на фабриці впало в чотири рази, «але воно є». Відповідаючи на запитання, яким він бачить подальший сценарій розвитку ситуації навколо фабрики Roshen у Липецьку, гендиректор корпорації заявив: «Та мені все одно».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: