Попіарився й забув: Ляшко передумав цікавитись, у кого Міноборони купує техніку

Читать на русском
Народний депутат Олег Ляшко не виконав обіцянку щодо направлення до Міноборони депутатського запиту про закупівлю оборонної продукції.
Олег Ляшко

Народний депутат Олег Ляшко не виконав обіцянку щодо направлення до Міноборони депутатського запиту про закупівлю оборонної продукції.

Відповідне зобов'язання Ляшко взяв на себе ще в серпні 2015 року, поскаржившись, що відомство зовсім не купує «оборонку» в українського «Південмашу», пише «Слово і Діло».

«Олег Ляшко пообіцяв невідкладно підготувати депутатський запит, щоб з'ясувати, у кого ж держава купує оборонну та іншу високотехнологічну машинобудівну продукцію, якщо з тих 90 млрд грн, які були закладені в Держбюджеті-2015 на національну безпеку та оборону, не знаходяться кошти для замовлень у «Південмашу», – повідомили 12 серпня у прес-службі політика.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв направити депутатський запит щодо держзакупівлі оборонної продукціїСказано 12 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак «Слово і Діло», перевіривши наприкінці року депутатські запити Олега Ляшка, не знайшло серед них жодного запиту до Міністерства оборони, що стосувався б державних закупівель відомства.

Нагадаємо, як повідомили в Міністерстві оборони раніше, протягом 2015 року завдяки електронній системі державних закупівель оборонне відомство змогло зекономити близько 200 млн грн.

Сам же Олег Ляшко має у своєму пасиві 58 невиконаних обіцянок зі 142. У рейтингу відповідальності членів українського парламенту депутат посідає 73 місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: