Розвідка попереджає про можливі провокації сепаратистів на новорічні свята

Читать на русском
У Головному розвідувальному управлінні Збройних сил України очікують на провокацій з боку проросійських бойовиків на Донбасі

У Головному розвідувальному управлінні Збройних сил України очікують на провокації з боку проросійських бойовиків на Донбасі.

Про це з посиланням на «Українську правду» повідомляє «Слово і Діло».

«У короткостроковій перспективі на всі новорічні свята слід очікувати провокацій з боку окупаційних військ по всій лінії розмежування», – попередив представник ГУ розвідки Вадим Скібіцький.

Ухвалити норму щодо Донбасу Раду змусять під звуки артилерійської канонади – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо того, що із забороненої зброї, яку утримують на лінії розмежування, відновилися обстріли населених пунктів.

Також військовий повідомив, що ситуація в Комінтерновому залишається стабільно напруженою. «Станом на 29 грудня в населеному пункті перебуває до роти зі складу 9-го окремого мотострілецького полку першого армійського корпусу чисельністю близько 100 осіб. Частина особового складу переодягнена в цивільний одяг і видає себе за місцеве населення», – зазначив він.

Нагадаємо, минулої ночі диверсійно-розвідувальна група терористів вступила в бій з українськими військовими поблизу Зайцевого в Донецькій області. Силам АТО вдалося відбити атаку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: