«Народний фронт» підтримає президентські зміни до Конституції – Тетерук

Читать на русском
Народний депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук заявив, що фракція готова віддати свої голоси за президентські зміни до Конституції України.

Народний депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук заявив, що фракція готова віддати свої голоси за президентські зміни до Конституції України.

Про це він розповів в інтерв'ю «Апострофу», передає «Слово і Діло».

«Ми будемо розглядати поправки, які вносить Президент до цих документів. Ми вже одного разу проголосували за них. На сьогоднішній день ми, напевно, готові знову дати свої голоси», – сказав Тетерук.

За його словами, зібрати необхідних 300 голосів у Верховній Раді, щоб ухвалити конституційні зміни в другому читанні – це робота Президента та його команди. Як стверджує Тетерук, скоріш за все, «НФ» проголосує за ці зміни, але спочатку необхідно дочекатися дня голосування, тому що він досі сподівається, що «Росія розвалиться» й зміни не доведеться ухвалювати.

Яценюк потрібен коаліції тільки для ухвалення Бюджету – нардепПарламент розуміє, що потрібен Бюджет, але голосувати за нього він поки не готовий. При цьому більшість думає про перевибори.

Також нардеп упевнений, що чинний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк залишиться на посаді, а свої помилки він виправить сам. Як стверджує Тетерук, немає сенсу рівнятися на рейтинги прем'єра, тому що «після парламентських виборів один рейтинг, а під час проведення непопулярних реформ – інший»

«Якщо прем'єр не хоче йти з цієї посади, немає сенсу його зливати. Мені здається, він бачить свої помилки й буде їх виправляти», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, 11 грудня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він разом із Кабінетом міністрів готовий піти у відставку, якщо за це проголосує парламент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: