Компанії Siemens і Bombardier будуть інвестувати в Україну – Пивоварський

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що в офісах компаній Siemens і Bombardier ухвалено рішення про інвестиції в Україну.

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що в офісах компаній Siemens і Bombardier ухвалено рішення про інвестиції в Україну.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Центр транспортних стратегій».

«В офісах великих західних машинобудівних корпорацій ухвалено принципове рішення про інвестиції в Україну. Вони (компанії Siemens і Bombardier – Ред.) готові заходити в Україну. Питання полягає лише в тому, чи буде це тільки складання, або ж спільне підприємство», – сказав Пивоварський.

Пивоварський розповів про потреби українських залізницьПотреба «Укрзалізниці» в інвестиційній підтримці становить не менше 1 мільярда доларів щорічно.

За його словами, це рішення інвесторів пов'язане з тим, що в Україні велика місткість ринку при одночасній лібералізації залізниці.

Раніше Пивоварський під час свого візиту до Німеччини зустрічався з представниками компанії Siemens. Як заявив міністр, німецька компанія зацікавлена ​​у збірці трамваїв і локомотивів в Україні.

Крім того, 15 грудня під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з послом Канади в Україні Романом Ващуком обговорювалася можливість співпраці канадської компанії Bombardie з машинобудівними підприємствами регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: