Бойовики 25 разів намагалися спровокувати ЗСУ – прес-центр АТО

Читать на русском
Незаконні збройні формування продовжують вести провокативний вогонь у бік позицій Збройних сил України.

Незаконні збройні формування продовжують вести провокативний вогонь у бік позицій Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

Коли цифри говорять самі за себе: навіщо Кремль рве жили на Донбасі?Постійні обстріли з боку бойовиків на Донбасі мають на меті політичні або навіть політико-дипломатичні цілі. Така стратегія передбачає зрив Мінських угод, причому саме українською стороною.

За інформацією штаба АТО, загалом в ніч на 14 грудня сепаратисти близько 25 разів намагалися спровокувати українських військових на зрив Мінських домовленостей щодо режиму припинення вогню.

«По Майорську, що неподалік тимчасово окупованої Горлівки, бандити прицільно били з гранатомету, а по Новгородському – зі стрілецької зброї. Зокрема, там вів вогонь ворожий снайпер», – йдеться у повідомленні прес-центру.

Також, як повідомляють у прес-центрі, найбільше порушень режиму припинення вогню було зафіксовано на Донецькому напрямку. Так, під вогонь сепаратистів зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів потрапили населені пункти Опитне, Авдіївка, Мар'їнка та Піски.

Крім того, цієї ночі проросійські бандформування сім разів били із заборонених Мінськими домовленостями 82-мм мінометів по Красногорівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: