Хто такий Олег Барна і кому ще від нього «дісталося»?

Читать на русском
Поки що єдине, чим реально відзначився за весь час своєї законотворчої діяльності народний депутат від «БПП» Олег Барна, – численні провокації та резонансні бійки.

Поки що єдине, чим реально відзначився за весь час своєї законотворчої діяльності народний депутат від «БПП» Олег Барна, – численні провокації та резонансні бійки.

Вперше Барна з'явився «на великих екранах» 1 вересня цього року, коли у прямому ефірі одного з українських телеканалів побився з нардепом від «Радикальної партії» Юрієм Чижмарем. Пізніше у того діагностували перелом ребра.

Вочевидь, свої бійцівські якості Олег Барна відпрацьовував у зоні АТО, куди пішов добровольцем після Євромайдану. До обрання в парламент він працював головою Нагірнянської селищної ради в Тернопільській області, а перед тим – шкільним учителем (викладав математику, фізику, інформатику й допризовну підготовку).

«Захват Барни»: політики та журналісти відреагували на скандальну витівку депутата«Слово і Діло» зібрало найцікавіші коментарі сьогоднішньої бійки в парламенті за участі депутата Барни та прем'єр-міністра Яценюка.

До Верховної Ради Олег Барна був обраний як висуванець від «Блоку Петра Порошенка» в одномандатному окрузі №167 (Тернопільська область). Потрапивши до парламенту, Барна увійшов до комітету з питань запобігання та протидії корупції.

За цей час «Слово і Діло» встигло зафіксувати декілька його обіцянок. Наприклад, мешканцям свого округу Барна пообіцяв реконструювати інженерні комунікації ЖКГ, сприяти розвитку мистецького та туристично-рекреаційного потенціалу регіону та розбудовувати освітні й медичні заклади.

Пізніше Барна додав до своїх обіцянок заяви про скасування депутатської недоторканності та оперативне ухвалення ВР податку на розкішні авто. Жодна з обіцянок народного депутата поки що не була виконана.

Нагадаємо, у п'ятницю під час години запитань до уряду Барна прямо в сесійній залі накинувся на прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та зробив спробу винести його з парламенту на руках.

Драка в прямом эфире NewsOne: Олег Барна сломал ребро радикалу Юрию ЧижмарюNewsOne

Барна vs Яценюк - детальное видео драки в Верховной РадеВсякая всячина

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: