Кримська «влада» відмовляється від української електроенергії

Читать на русском
Так званий «глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що півострів не потребує відновлення поставок електроенергії з України.

Так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що півострів не потребує відновлення поставок електроенергії з України.

Про це він сказав, коментуючи домовленість між владою Херсонської області та організаторами блокади Криму про відновлення ЛЕП на «Титан», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Кримінформ».

Яценюк вважає, що це росіяни підірвали ЛЕП на КримПрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що до підриву ліній електропредач, що ведуть на Крим, можуть бути причетні росіяни.

«Ми вже давно відмовилися від усього українського. Вони перекрили ринок поставок будматеріалів півроку тому, продовольства – три місяці тому, воду на самому початку перекрили. Електроенергія була останньою «ниткою», яка пов'язувала нас з Україною. От сьогодні ми відрізані вже повністю і не маємо намірів знову підтримувати ці відносини», – сказав Аксьонов.

Раніше в прес-службі Херсонської ОДА заявили, що в результаті переговорів активісти блокади Криму пропустили ремонтників обленерго до ЛЕП «Каховка-Титан».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: