Одесою управляють кілька мафіозних кланів – Сакварелідзе

Читать на русском
Заступник генпрокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе заявив, що окрім сепаратиста Олександра Ангерта, Одесою управляють ще кілька мафіозних кланів.

Заступник генерального прокурора України, прокурор Одеської областіДавид Сакварелідзе заявив, що окрім сепаратиста Олександра Ангерта, Одесою управляють ще кілька мафіозних кланів.

Про це він розповів у програмі Соні Кошкіної «Лівий берег», передає «Слово і Діло».

«Одесою, на жаль, управляють кілька мафіозних кланів, не тільки Ангерта. Існують великі потоки, існує кілька великих кланів, Ангерт – один з них. Чим вони там управляють, я не знаю, оскільки по місту складно сказати, що там є, чим управляти, що там є зміни, прогрес. Ми будемо перераховувати кожну копійку, витрачену з Державного бюджету: куди підуть гроші, на які компанії і т. д.», – заявив Сакварелідзе.

Саакашвілі про вибори в Одесі: Труханов міг чесно перемогти, однак не захотівГолова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає, що Геннадій Труханов міг би стати мером Одеси чесним шляхом – перемігши у другому турі виборів, але вирішив гарантувати собі результат шляхом фальсифікацій.

За його словами, домовлятися з контрабандистами та мафіозними кланами правоохоронці не збираються, навіть якщо мер опиниться під контролем мафіозного синдикату. Сакварелідзе не впевнений, чи контролюється чинний мер Одеси Геннадій Труханов мафіозними синдикатами, але чув про це «багато історій».

«Я чув історії – так само, як і ви. Багато історій: звідки люди з'являються, яке у них минуле. Але я буду коментувати конкретні корупційні справи, якщо вони будуть», – зазначив заступник генпрокурора.

Він також заявив, що великих справ проти перших осіб в Одесі немає, але є кримінальні справи з фальсифікації місцевих виборів, і прокуратура регулярно інформуватиме громадськість про процес.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: