Лещенко: у Фірташа існує кулуарна домовленість із Яценюком

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко запевняє, що в разі повернення олігарха Дмитра Фірташа до України на нього чекає арешт.
Дмитро ФірташФото: dmitryfirtash.com

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко запевняє, що в разі повернення олігарха Дмитра Фірташа до України на нього чекає арешт.

Таке переконання він висловив, спростовуючи інформацію про те, що у МВС начебто більше немає питань до опального мільярдера, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Шустер LIVE».

«Ніякий Фірташ в Україну не приїде, ви це побачите. Бо якщо він сюди приїде, він буде арештований», – зазначив Геращенко.

Разом з тим, інший народний депутат, представник «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко впевнений, що це – частина кулуарних домовленостей між командою прем'єр-міністра і Фірташа.

«МВС пана Авакова дуже голосно на всю країну оголосило, що у справі Ostchem існують до Фірташа питання, проводяться виїмки, обшуки, починається розслідування кримінальних справ. Але напередодні приїзду Фірташа з'являється інформація, що до Фірташа питань немає», – зазначив Лещенко.

За його словами, бізнесмен має дружні стосунки з командою прем'єр-міністра, що наочно демонструє той факт, що Яценюк призначив одного з його менеджерів заступником міністра юстиції.

Печерський суд Києва знову відзначився: арешт із заводу Фірташа знятийПечерський районний суд Києва зняв арешт з активів хімічного заводу українського олігарха Дмитра Фірташа «Рівнеазот».

«На каналі «Інтер» пана Яценюка вже показують у прямому ефірі, його зустрічі з міжнародними чиновниками і т. д. Один з менеджерів Фірташа призначається заступником міністра юстиції. І ми спостерігаємо тиху кулуарну змову між командою чинного прем'єра і паном Фірташем», – констатував нардеп від «БПП»..

Раніше речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що у відомства немає проваджень, у яких Дмитро Фірташ фігурує як підозрюваний. Така заява пролунала напередодні передбачуваного приїзду бізнесмена в Україну – 2 грудня він має взяти участь у засіданні Федерації роботодавців України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: