Білецький розповів, чому не ходив на засідання Ради

Читать на русском
Нардеп Андрій Білецький розповів, що депутатство було йому потрібне для того, щоб перетворити «Азов» в підрозділ зовсім іншого рівня.
Андрій Білецький

Народний депутат і куратор полку «Азов» Андрій Білецький розповів, що депутатство було йому потрібне для того, щоб перетворити «Азов» в підрозділ зовсім іншого рівня.

Про це він заявив в інтерв'ю «Лівому берегу», пише «Слово і Діло».

Річниця Верховної Ради: статистика нардепів«Слово і Діло» до річниці Верховної Ради України вирішило проаналізувати статистику народних депутатів парламенту VIII скликання.

За його словами, вдосконалення «Азова» було в національних інтересах як жителів округу, так і всієї країни. «Не думаю, що під час військових дій я був би більш корисний у Раді в якості прикраси – як мажоритарник я там не здатний на багато, навіть на трибуну потрапити складно», – пояснив Білецький.

Він зазначив, що якщо раніше «Азов» мав у своєму складі 600 осіб, озброєних вкрай легкою стрілецькою зброєю, «які більше були здатні вмирати у важких боях, ніж вбивати», то зараз – це найпотужніший підрозділ. «Не в останню чергу завдяки моєму депутатству», – підкреслив нардеп.

«На жаль, я не поставив жодного дитячого майданчика, що не укрутив жодної лампочки. Ми були досить відверті і чесні з людьми. Наша кампанія була побудована на досягненнях полку, на питаннях нацбезпеки», - додав Білецький.

Нагадаємо, раніше громадянська мережа «ОПОРА» опублікувала звіт, в якому зазначається, що Білецький пропустив 101 засідання Верховної Ради зі 104 можливих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: