Регіони отримають на розвиток удвічі більше коштів, ніж торік

Читать на русском
Яценюк заявив, що у проекті Державного бюджету на 2016 рік передбачаються майже 6 млрд гривень на розвиток регіонів.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що у проекті Державного бюджету на 2016 рік передбачаються майже 6 млрд гривень на розвиток регіонів.

Про це він заявив на засіданні уряду, передає «Слово і Діло».

«У проекті закону «Про Державний бюджет» ми передбачаємо суттєвий ріст фінансування капітальних витрат і регіонального розвитку, в тому числі і тих територіальних громад, які об'єдналися. Загальний обсяг фінансування з фонду регіонального розвитку складатиме 5,7 млрд гривень», – сказав Яценюк.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що в держбюджеті-2016 будуть передбачені видатки на оборону України в розмірі 5% від ВВПСказано 6 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

За його словами, дані кошти підуть на ремонт та будівництво доріг, а також на інфраструктуру, школи й лікарні.

Крім того, Яценюк повідомив, що Кабінет міністрів пропонує передбачити у Державному бюджеті на 2016 рік 100 мільярдів гривень на потреби безпеки та оборони.

«У Держбюджеті-2016 буде збільшено видатки на безпеку та оборону на 10 мільярдів гривень - до 100 мільярдів гривень», – зазначив прем'єр.

Нагадаємо, 6 серпня Арсеній Яценюк заявив, що державний бюджет 2016 року буде передбачати видатки на оборону на рівні 5% від валового внутрішнього продукту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: