Сили АТО відбили атаку бойовиків на опорний пункт в районі Авдіївки

Читать на русском
З 18:00 вчорашнього дня і до ранку терористи продовжували вести неприцільні обстріли українських позицій на Донецькому і Артемівському напрямках.

З 18:00 вчорашнього дня і до ранку терористи продовжували вести неприцільні обстріли українських позицій на Донецькому і Артемівському напрямках.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО, передає «Слово і Діло».

У районі Авдіївки терористи підійшли впритул до позицій українських військових, після чого почався бій.

«З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків та Мар'їнки. З гранатометів - по Луганському і Зайцевому. П'ять разів загарбники вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Широкино, Новгородському і Гранітному. При використанні 82-мм мінометів - по самому населеному пункту Гранітне», - йдеться в повідомленні.

«О 19.10 до нашого опорного пункту в районі Авдіївки з напрямку Ясинуватої наблизилася група терористів у кількості 20 осіб, яка почала стрільбу по наших позиціях. Українські військові негайно відкрили вогонь у відповідь. Бій тривав близько 20 хвилин, після чого бойовики, забравши своїх 200-х та 300-х, змушені були тікати з поля бою», - наголошується в повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко видав розпорядження, згідно з яким з 25 листопада військовослужбовцям ЗСУ заборонено відкривати вогонь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: