Бойовики за ніч обстріляли українські позиції 13 разів

Читать на русском
Протягом цієї ночі бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції.

Протягом цієї ночі бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили в прес-службі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«З 18:00 вчорашнього дня і до ранку терористи продовжили вести як прицільний, так і провокаційний вогонь у всіх напрямках. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники вели вогонь по Старогнатівці, Пісках і Авдіївці. По Красногорівці близько опівночі застосували 82-міліметрові міномети. На артемівському напрямку з протитанкових гранатометів, великокаліберної та стрілецької зброї ворог обстріляв Зайцеве, Луганське та Майорське. Також по Майорську працював снайпер», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Крім того, на луганському напрямку з гранатометів терористи обстріляли Трьохізбенку, а на Маріупольському – вели прицільний вогонь по позиціях українських військових в районі Новотроїцького.

«Всього за ніч ворог обстріляв наші позиції 13 разів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко видав розпорядження, згідно з яким з 25 листопада військовослужбовцям ЗСУ заборонено відкривати вогонь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: