Маріуполь і Красноармійськ голосують на місцевих виборах

Читать на русском
Сьогодні, 29 листопада, у двох містах Донецької області - у Маріуполі і Красноармійську, проходять місцеві вибори.

Сьогодні, 29 листопада, у двох містах Донецької області - у Маріуполі і Красноармійську, проходять місцеві вибори.

На посаду Маріупольського міського голови претендують 22 кандидати, а за крісло мера Красноармійська позмагаються 20 кандидатів, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Основними претендентами у Маріуполі, згідно з опитуванням, вважаються самовисуванець, голова правління харчового холдингу ТОВ УГХТ Юрій Тернавський і самовисуванець, директор з персоналу ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча» Вадим Бойченко.

Результати виборів у Маріуполі можуть здивувати всіх – експертЕксперт поділився міркуваннями щодо майбутніх виборів у Маріуполі, які відбудуться в неділю.

Фаворити мерських перегонів у Красноармійську — кандидат від «Нашого краю», заступник діючого міського голови Олександр Яструбенко, кандидат від «БПП», заступник директора ТОВ «Будінвест-сервіс» Сергій Дорош і представник «Самопомочі», директор ТОВ «Унітеко» Ігор Реган.

Якщо у Маріуполі жоден з кандидатів не зможе набрати 50% і більше голосів, то буде призначений другий тур виборів. На відміну від Червоноармійська - місто за чисельністю населення не належить до категорії населених пунктів, у яких вибори мера можуть проводитися у два тури.

Цікаво, що і до Маріупольської і міської ради, і до Красноармійської балотуються представники 13 політичних партій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: