Сьогодні кримчанам світла не побачити: активісти заблокували ремонт ЛЕП

Читать на русском
Ремонтні бригади «Укренерго» не можуть продовжувати відновлення лінії електропередач Каховка-Титан у зв'язку з діями громадських активістів.

Ремонтні бригади «Укренерго» не можуть продовжувати відновлення лінії електропередач Каховка-Титан у зв'язку з діями громадських активістів.

Учасники енергетичної блокади на чолі з Ленуром Іслямовим вимагають у самопроголошеної влади Криму звільнити принаймні одного політв'язня, після чого ремонт підірваної опори зможе продовжитися, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Херсонської обласної адміністрації.

Чий Крим і де світло?«Слово і Діло» вирішило зібрати всі доступні на сьогодні дані щодо відключення Криму від електроенергії та показати загальну картину так званої енергетичної блокади півострова.

«Один з активістів та лідерів акції Ленур Іслямов пояснив таку заборону тим, що активісти висунули вимоги до окупаційної влади щодо звільнення політв'язнів, і поки не будуть виконані ці умови, електропостачання на територію АР Крим відновлювати не будуть», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що ремонтна бригада припинила відновлювальні роботи на вимогу протестувальників у четвер о 10:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що подача електроенергії в Крим із території материкової України буде частково відновлена сьогодні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: