Ляшко розповів, що змусило його згорнути «тарифний Майдан»

Читать на русском
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що причиною згортання «тарифного Майдану» стала загроза терористичних актів.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що причиною згортання «тарифного Майдану» стала загроза терористичних актів.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, крім загрози терористичних актів і масштабних провокацій, загострилася ситуація й на сході України, що призвело до збільшення числа жертв серед українських військових.

До кінця року кияни платитимуть за тепло за новим тарифомНа сьогодні Київ є лідером в Україні з установки приладів обліку теплової енергії в житлових будинках.

«Останнім часом значно загострилася безпекова й зовнішньо-політична ситуація в Україні та світі. Відбулася різка військова ескалація на східному фронті: відновилися періодичні бойові дії на Донбасі, зросла кількість жертв серед українських військових», – написав Ляшко.

Він також зазначив, що Путін користується тим, що міжнародна увага в світі зараз направлена на війну з «Ісламською державою» в Сирії, кризу біженців в Європі та терористичні акти в Парижі. «Путін вирішив, що це розв'язує йому руки в Україні», – вважає політик.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що «тарифний майдан» не розійдеться, поки не буде знижено тарифи на житлово-комунальні послугиСказано 20 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Крім того, на думку Ляшка, «тарифний Майдан» домігся уваги Президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради та змусив владу йти на поступки.

«Парламент продовжив мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення. На нашу вимогу парламент розглядає законопроект про значне зниження рентної плати на видобуток вітчизняного газу, що дозволить знизити його ціну для населення», – зазначив лідер «РПЛ».

Як відомо, сьогодні народний депутат України Сергій Каплін в Facebook написав, що «тарифний Майдан» зник.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: