На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від «БПП»

Читать на русском
У Чернігові завершені всі підрахунки голосів і оброблені всі бюлетені. В даний момент приймаються підсумкові протоколи Деснянської районної комісії.

У Чернігові завершені всі підрахунки голосів і оброблені всі бюлетені. В даний момент приймаються підсумкові протоколи Деснянської районної комісії.

Про це повідомляють на «Міському сайті Чернігова», передає «Слово і Діло».

За словами голови Деснянської районної виборчої комісії Дмитра Шумара, вночі було підраховано 100% протоколів дільничних виборчих комісій.

«Технічні помилки були, але це скоріше результат фізичної напруги людей, тому що підрахунок голосів необхідно здійснити в максимально короткий термін. Проте всі ці помилки в цілому не вплинули на результат виборів», – повідомив Дмитро Шумар.

За його словами, істотних порушень не було й за весь день не надходило жодної заяви про порушення та жодної скарги.

Поки що офіційних даних у Чернігівській міській комісії немає. Але неофіційно вже пишуть, що перемога за бізнесменом Владиславом Атрошенком. Наприклад, результати по Новозаводському району – 56% за Атрошенка та 44% – за чинного мера Олександра Соколова. Приблизно такі ж дані й по Деснянському району.

Владислав АтрошенкоМіський голова Чернігова
Атрошенко обіцяє ввести у Чернігівській міськраді електронний документообігСказано 8 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Головний редактор ОДТРК «Сівер-центр» Андрій Ясний написав на своїй сторінці, що їм надали інформацію з протоколів.

«За результатами обробки даних з усіх 125 дільниць Чернігова, перемогу в другому турі місцевих виборів здобув Владислав Атрошенко, за якого проголосували майже 53 200 виборців. Олександру Соколову віддали голоси близько 44 500 чернігівців», – повідомив Ясний.

Нагадаємо, напередодні місцевих виборів у Чернігові Олександр Соколов вирішив у рази збільшити матеріальну допомогу чернігівцям. За інформацією ЗМІ, жителі Чернігова вишикувалися в чергу перед відділом звернень громадян та соціальних питань Чернігівської міськради заради отримання грошової винагороди. Для цього чернігівці повинні були написати заяву та подати відповідні документи на отримання матеріальної допомоги.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: