Нардеп звинуватив «Наш край» у скуповуванні голосів на Чернігівщині

Читать на русском
Народний депутат України Олександр Кодола заявив, що в Чернігівській області партія «Наш край» займається підкупом виборців.
Олександр Кодола

Народний депутат України від фракції «Народного фронту» Олександр Кодола заявив, що у Чернігівській області партія «Наш край» займається підкупом виборців.

Про це він написав у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами нардепа, представники партії «Наш край» у двох населених пунктах Чернігівської області – Ніжині та Носівці, використовують агітаційні намети не за призначенням. Кодола стверджує, що на потенційних виборців у наметах оформляються соціальні картки, що дають деякі знижки в магазинах.

Гречка, креативна реклама та ритуальні сертифікати: як готуються до виборів у регіонах?В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» «Слово і Діло» починає знайомити Вас з фактами будь-якої активності мерів і потенційних кандидатів у рамках підготовки до місцевих виборів за допомогою щотижневих оглядів соціальних мереж.

«А також беруться дані паспорта і банківської карти виборця, куди перераховуються 150 гривень нібито для компенсації оплати комунальних послуг», – додав нардеп.

У зв'язку з цим, Кодола пообіцяв оформити відповідне депутатське звернення і привернути увагу правоохоронних органів до даного інциденту.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: